10 gode grunde til at skifte til LED belysning

Har du gået med tanken om at skifte til LED pærer og spots og i særdeleshed LED GU10 pærer, kan vi fortælle dig at du har fået en rigtig god tanke. For at gøre det nemmere for dig at tage valget til at skifte til LED belysning, kommer vi her med ti gode grunde til hvorfor du skal skifte til LED, og ikke alt muligt andet.

LED GU10 pære fra 2016

Læs evt. mere på denne folder fra Sparenergi om de bedste LED GU10 pærer.

  1. Du sparer mange penge. Når du skifter til LED GU10 prer kan du spare alt mellem 10-35%. Bruger du meget lys er det ikke unormalt for de fleste kunder at spare mere end 40% på din nuværende elregning.
  2. LED belysning er miljøvenlig belysning. Vores planet lider stadig mere og mere overlast, men ved at skifte til LED belysning kan du gøre dit for at vores planet overlever i så lang tid som muligt.
  3. Det er nemt at skifte. Det er forholdsvis nemt at skifte til LED belysning. Køber du det rigtige sted er det også billigt.
  4. Bedre indeklima – Har du prøvet at sidde i din stue en aften, hvor du tænkte at lyset ikke lyste nok op eller at lyset var meget kunstigt? Hvis ja, kan det være at du skulle skifte til LED.
  5. Undgå hovedpine – Mange har en streng hovedpine når de befinder sig hjemme i deres hjem, og det skyldes i høj grad at den belysning de har i hjemmet er kunstig ikke særlig rar for øjnene.
  6. Flot design – Selvom at du primært hører at du skal skifte til LED på grund af naturen og pengene du sparer, men LED pærer har også et flot design og de kan passe ind i de flestes hjem.
  7. LED belysning er fleksibelt – Du har mulighed for at få en god belysning indendørs, mens du også kan få belysning udendørs. Det er særligt en god idé at få LED belysning udendørs hvis du gerne vil have at et butiksvindue skal lyses op.
  8. LED pærer er nemme af skaffe af vejen – Du skal blot en tur til genbrugspladsen. Med en LED pærer kan over 85% af selve produktet genbruges – og det er ikke så lidt endda!
  9. Lang levetid – LED pærer har de længste levetider hvis du sammenligner dem med andre pærer. Derudover er det sjældent at de springer helt tilfældigt, og de kan ligeledes også holde til lidt flere tæsk end andre pærer.
  10. LED belysning gør dig gladere – Da du ikke længere får hovedpine og samtidig får et bedre indeklima kan LED belysning være med til at gøre dig til en meget gladere person.

Hvor kan du købe billigst LED GU10 pærer i Danmark?

LED GU10 fra Mrperfect.dk

Det store spørgsmål når du skal skifte til LED belysning er hvor du regner med at ville købe det henne. Vil du gerne købe LED belysning nede i en fysisk butik, eller vil du gerne købe den online? I bund og grund er det dit eget valg, dog vil vi altid anbefale at du investerer i din LED belysning på internettet.

1 af Danmarks billigst udbyder af LED GU10 pærer: Mrperfect.dk

Når du handler online får du som forbruger nemlig mange flere muligheder for at vælge leverandør og hvilken pris det er du skal betale for de enkelte pærer. Nogle steder vil nemlig være meget dyre, mens andre vil være forholdsvis billige.

LED GU10 pærer er de mest sparende pærer i Danmark

I dag er der næsten ingen forskel på at købe LED GU10 pærer online eller nede i butikkerne. Der hvor handlen skiller sig mest ud er helt sikkert at du først får produktet efter et par dage, og er din LED GU10 pære lige sprunget i dag vil du stå og mangle lys indtil pæren ankommer. Her er det en god idé at købe LED pærer i god tid.

Vælger du at købe det online skal du gøre det i en virksomhed, som kun sælger belysning. På denne måde ved du at de har specialiseret sig inden for et bestemt område, og det vil også være her at du kan finde frem til den bedste rådgivning.

Rådgivning kan altid være brugbart – både før, under og efter dit køb. Står du og aner intet om LED pærer kan det være godt at få en rådgiver med ind over forløbet, mens det også kan være rart at få af vide hvilke to produkter der er bedst. Efter købet kan du komme ud for situationer hvor det også kan være nødvendigt med en rådgiver.