3 tips til når du skal finde en murer

23 January 2022 Steffen Hansen

editorial

Hvad end det handler om en ny flot indkørsel, eller man skal have muret et nyt hus op, så kan det være aktuelt, at man hyrer professionel hjælp til opgaven. I dette indlæg får du 3 konkrete tips til, hvordan du finder en murer, som ikke vil snyde dig.

Spørg venner og familie

Netværk er guld værd, og derfor er det en god idé at spørge venner og familie først, om de kender et firma de vil anbefale. Det kan være, at de kender en murer i Skive, som har leveret et fantastisk stykke arbejde for dem, og som de derfor vil anbefale. Det kan også være, at de har en bekendt, som kan give dig en god pris for opgaven.

image

Søg online

Alt er digitalt i dag, og det er alle de gode murerfirmaer også. Derfor kan det være en god idé at søge i dit lokalområde, og se om der er et firma, som har fået gode anmeldelser af andre, og derfor kan være det firma du bør hyre. Det gode ved anmeldelser online er, at alle kunder kan give en anmeldelse. Det betyder, at man ikke kun bliver præsenteret for de gode, men også vil blive mødt af dem, som giver en dårlig anmeldelse.

Få altid flere tilbud

Når du har fundet nogle firmaer, som kan være dem du potentielt set vil bruge, så er det en god idé at få et tilbud fra dem alle sammen. Dette skyldes, at man så kan sammenligne priserne man har fået, men også sammenligne hvor lang tid de forventer at sætte af til opgaven, hvilke materialer der er inkluderet m.m.

Det er også en god måde hvorpå man kan sætte deres tilbud op mod hinanden, og måske forhandle sig til et endnu bedre tilbud, hvis der er et firma man hellere vil bruge, men som måske er lidt dyrere end et andet.