Behandling af alkoholmisbrug

28 February 2022 Marie Pedersen

editorial

Behandlingscenter med fokus på det enkelte menneske

Behandlingscenter STIEN er et tilbud til personer, der kæmper med misbrug. Det kan være alt fra stofmisbrug, ludomani, medicinafhængighed eller alkoholisme. Behandlingscenter STIEN består af dygtige og erfarne medarbejdere, der alle arbejder ud fra ideen om, at misbrug ikke er et spørgsmål om viljestyrke, eller om bare at tage sig sammen. Derfor bliver der arbejdet indgående med det enkelte menneskes problematikker, og taget hånd om de bagvedliggende udfordringer.

alkoholbehandling

Få hjælp til at komme ud af dit alkoholmisbrug

Alkohol er et af de mest udbredte rusmidler i Danmark. Det kan være svært at skelne imellem hvornår man har et misbrug, og hvornår man “bare” har et stort forbrug af alkohol. Føler man, at indtagelse af alkohol og den efterfølgende beruselse begynder at styre ens liv, er der stor sandsynlighed for, at der er tale om et decideret alkoholmisbrug. Er det tilfældet, kan det f.eks. være svært, at navigere i sociale relationer og arrangementer, da alkohol for mange er forbundet med fest og godt selskab.

Det sværeste skridt at tage, på vejen mod et alkoholfrit liv, er erkendelsen af, at der er et reelt problem. Behandlingscenter STIEN er et døgntilbud, hvor behandling af alkoholmisbrug typisk varer 5-6 uger, samt efterbehandling. Forløbet indebærer afrusning, stabilisering og undervisning i hvilke metoder og værktøjer, man efterfølgende kan tage med sig ud i livet. Personalet på STIEN står klar til at hjælpe dig igennem et forløb, der er skræddersyet til dig. På stedet er der en række specialiserede faggrupper, med yderst kompetente medarbejdere, som alle har stor erfaring med behandling af netop alkoholmisbrug. Du vil således både møde misbrugsbehandlere, sygeplejersker, læger og familieterapeuter. Du vil modtage hjælp og støtte til at bearbejde de udfordringer, der ligger til grund for dit misbrug. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling, hvor du også kan booke et gratis, anonymt og  uforpligtende besøg.