Billig og hurtigt reparation af iPhone 11 skærm

25 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

IPhone 11 blev lanceret i 2019, og var en af de knap så dyre modeller. Som efterfølger til den banebrydende iPhone X indeholder iPhone 11 dog stadig mange spændende features og må betragtes som state of the art inden for smartphones.

Er du således i besiddelse af en iPhone 11 vil du sagtens kunne have glæde af telefonen i mange år endnu, altså forudsat at du passer godt på den.

Hjælp, jeg har smadret min iPhone 11 skærm

Desværre er den store, flotte skærm din iPhone 11’s svage punkt. Splintrer skærmen har du kke længere adgang til telefonens mange smarte funktioner. Og så er det at gode råd pludselig går hen og bliver dyre.

iphone 11 skærm

Hvem kan skifte en iPhone 11 skærm?

De fleste mennesker, som har en iPhone 11 med en defekt skærm, vælger at sende telefonen på værksted. Dette kan dog sjældent betale sig. Det er nemlig meget dyrt at få repareret en iPhone på et autoriseret værksted – og det tager som regel også flere dage.

Derfor vil det i mange tilfælde bedre kunne betale sig at købe en helt ny telefon. Og det er da rigtig ærgerligt at skulle trækkes med den udgift, især hvis du egentlig er glad for din iPhone 11 og den ellers ikke fejlernoget som helst.

Reparer selv din iPhone 11

Du kan i stedet vælge selv at udskifte frontglasset på din iPhone 11. det er ikke særlig svært, altså forudsat at du har de rette remedier.

Hos den danske leverandør af smartphone reservedele Phone-Parts.dk kan du bestille alt hvad du skal bruge for selv at reparere din iPhone 11 skærm derhjemme. Phone-Parts.dk er leveringsdygtig i såvel nyt frontglas til iPhone 11 som i det værktøj du skal bruge for selv at skifte glasset.

Du kan læse mere, og finde det relevante iPhone reparationskit i den online shop på hjemmesiden Phone-Parts.dk

Flere Nyheder