Broderirammer gør dit arbejde meget nemmere

05 November 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Arbejder du professionelt med broderi, er det vigtigt, at du har de rette redskaber til det. Det er med til at gøre dit arbejde nemmere og hurtigere, samtidig med at du aflaster dine arme og hænder. Dermed er det altså virkelig en god situation i alle tilfælde. 

Et af de værktøjer, der er helt uundværlige, når du skal brodere noget med en broderimaskine på et stykke tøj, er en broderiramme. Den sørger for at holde stoffet på plads, så broderiet kommer til at være helt jævnt på det. Det giver altså et meget pænere resultat. 

Har du endnu ikke købt broderirammer, eller har du brug for at købe nye, kan du blandt andet finde et stort udvalg af dem hos firmaet skovtex.dk. De forhandler en lang række forskellige former for udstyr til at brodere og sy med. Dermed kan du nemt finde frem til de rette til dit behov. 

Skovtex.dk forhandler først og fremmest broderiudstyr fra det japanske firma HappyJapan. De har en lang historie med at producere broderimaskiner og broderirammer i en meget høj kvalitet. Du har derfor rigtig stor udvalg blandt deres sortiment. 

Derudover har du også mulighed for at vælge broderirammer fra andre firmaer. Det er for eksempel det amerikanske firma Mighty Hoop, der kan tilbyde dig nogle af de bedste broderirammer til kommercielt brug. Rammen er magnetisk, hvilket gør den meget nem at sætte fast omkring tøjet. Du behøver derfor ikke at bruge tid på at justere på tøjet inden i rammen. Det er med til at gøre, at dit arbejde går langt hurtigere. 

Passer rammerne fra Mighty Hoop og HappyJapan ikke til den måde, som du arbejder på, kan du også finde rammer fra Fast Frames. De producerer blandt andet rammer, der er virkelig gode til dig, der gerne vil brodere på lommer, flipper, ærmer og andre steder, der er besværlige at komme til. Læs mere om de forskellige rammer her