Brug tid på at finde det rigtige gulvfirma

11 April 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Skal du have afslebet dine gulve? Det kan enten være i forbindelse med en indflytning, eller imens du bor i boligen, fordi de er blevet grå og triste og trænger til en afslibning, er det en god ide at bruge den nødvendige tid på at finde det rigtige afslibningsfirma.

Ikke alene på grund af prisen, men også fordi at du kan risikere at komme hjem til gulve, der er fulde af ridser. Reelt gulve der er ødelagte. Nogle gange kan de ordnes, men i værste tilfælde skal der lægges et nyt gulv. Derfor skal du som udgangspunkt kontakte mindst tre forskellige firmaer og bede om en pris. Det skal være et tilbud ,der indeholder efterbehandling. Et af de firmaer du med fordel kan få et tilbud af, er Gulvkanonen.

gulvafslibning i Jylland

Hvis du selv vil afslibe gulvene

Ønsker du selv at afslibe dine gulve, er det vigtigt at du starter med at gøre dine gulve klar til afslibning. Ved at lave en god og grundig forberedelse, spare du ikke alene penge, men dine gulve bliver også flottere.

Du skal starte med at vaske dine gulve godt og grundigt. Er dine gulve beskidte, vil skidtet blive slebet ned i gulvene og det færdige resultat, vil blive mindre flot. Det næste du skal gøre er at gå gulvene efter og er der løse søm, skal du dem ned i gulvet. Løse søm vil ødelægge sandpapiret og koste mange penge. Ved at slå de løse søm ned, undgår du samtidig også at gulvene knirker.

Du skal også sørge for at ledninger ikke ligger løst nede på gulvene. Sørg for at de bliver løftet op, så du ikke skal stoppe op og flytte dem. Sidst men ikke mindst så fjern gulvpanelerne. så det er muligt at komme helt ind til væggene med maskinen. Det gør det endelige resultat pænere.