Castor olie eller Amerikansk Olie

Castor olie går under mange navne. De fleste kender det sikkert som ricinusolie og andre som Amerikansk olie. De færreste kender denne vidunderlige naturlige olies mange gavnlige evner på hud og hår. Dens naturlige indhold af forskellige sunde syrer, som fx ricinoleinsyre gør denne olie unik til behandling og pleje af håret og huden. Olien er relativ tyktflydende, hvorfor mange blander den med andre olier fx hybenkerneolie.

Men er ricinusoliens egenskaber dokumenteret?

Ricinusolie har i flere videnskabelige undersøgelser vist positive resultater i behandlingen af forskellige hudproblematikker. Disse undersøgelser er blevet beskrevet på https://castorolie.dk, hvor også studier på andre olier, som bl.a. rosmarinolie og hybenkerneolie er velbeskrevet. Hybenkerneolien med dens høje indhold af c-vitamin er en hyppigt brugt olie i forskellige hårkure.

Rosmarinolie til hår og hovedbund

Rosmarinolien har vist at være lige så effektiv til behandling af alopecia areatae, også kaldet pletvis skaldethed, som konventionel medicin. Det positive ved rosmarin er, at det er en naturmedicin uden bivirkninger, som der desværre er mange af ved konventionel medicin. Desuden har også d-vitamin tilskud vist sig effektiv til behandling af pletvis skaldethed. Pletvis skaldethed og hvordan man kan modvirke hårtab, kan du læse mere om på castorolie.dk

One comment
  1. Enig i at amerikansk olie og rosmarinolie er gode olier til hår og hovedbund. Har selv brugt disse olier mod skæl med rigtig god effekt. Har ikke testet deres anvendelse mod hårtab, men læst at de indeholder gode vitaminer til håret og andre vigtige mineraler. Mon ikke vi alle i virkeligheden burde bruge naturlige olier i en naturlig shampoo. Har læst omkring om det på https://castorolie.dk/olie-til-haar-og-hud/. Har desuden selv brugt McUrth rasul lershampoo i et års tid – det synes jeg er fantastisk! Kan varmt anbefales!!!

    Kærlig hilsen
    Lisbeth Sørensen

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.