Den bedste hjælp til den bedste øl

13 June 2019 Søren Black

editorial

Den bedste øl brygger du selv

Der er ikke noget så skønt som at nyde en kold øl fra kassen efter en lang arbejdsdag. Det skulle da lige være, hvis du har brygget den selv. De seneste år har en lang række mikrobryggerier herhjemme sat fokus på, at der er virkelig mange forskellige måder en øl kan smage på. Men heldigvis behøver du jo ikke at overlade det til bryggerierne, at fremtrylle godt og velsmagende øl. Med det rette udstyr derhjemme er det blevet lettere end nogensinde før at brygge sit eget øl. Og det er der flere fordele ved. Dels får du din øl lige som du gerne vil have den til at smage, dels så koster den hjemmelavede øl kun en brøkdel af, hvad den vil koste henne i supermarkedet.

Har du en brygmester i maven

Det kan være en ganske overvældende opgave at skulle i gang med at brygge øl. Her har du selvfølgelig brug for lidt hjælp, så din ølbrygning bliver helt perfekt. Hos Hjemmebryggeren sælger vi dig alt det, du har brug for, så du kan slutte din dag af med at servere lækkert, hjemmelavet øl til både familie og venner. Du kan starte med at tage vores gratis online brygkursus, så ved du ligesom, hvordan du skal gribe det hele an. Herefter er det bare at shoppe rundt på vores hjemmeside, hvor du kan købe lige det brygudstyr, du har brug for. Vi har udviklet over 130 forskellige opskrifter på gode øl, som vi gerne deler med dig, der har en brygmester i maven.

Kom godt i gang

Siden 2006 har brygforretningen Hjemmebryggeren hjulpet en lang række danskere til at komme godt i gang med at brygge deres første øl. Det har vi gjort ved at sælge alt det udstyr og de ingredienser som en ølbrygning kræver. Henvender du dig til os, får du dermed den rette hjælp til at blive den bedste brygmester derhjemme.