Det bedste, du kan gøre, for at hjælpe et flyttefirma i Herlev

09 February 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

I den her sammenhæng mener vi ikke andre former for hjælp til et flyttefirma i Herlev, end hvordan du skal agere og opføre dig, når du har hyret dem til at flytte for dig i området – eller du bare har hyret dem langvejsfra, fordi du ved, at de er de bedste til opgaven.

Det er ikke sådan noget med, at du skal skovle sne for deres firma, eller du skal komme forbi og gøre rent i deres hovedkontor.

Det er ganske enkelt, hvordan man skal opføre, hvad man skal gøre og sådan set også, hvad man IKKE skal gøre, når man har at gøre med sådan et firma her.

For det er jo ikke raketvidenskab, men mange mennesker kan alligevel gøre en flytning meget mere besværlig, end den egentlig behøver at være.

Hjælp flyttefirmaet på den rette måde

Som det første skal du ikke begynde at opføre dig som dem, forsøge at være en del af slænget eller tale som dem, fordi du tror, at du så kan skabe en bedre forbindelse til dem og måske få særbehandling eller rabat.

Den slags forlorne opførelser bliver hurtigt gennemskuet, og du kommer mere til at fremstå som en klovn end så meget andet.

Dernæst skal du ikke begynde at hjælpe dem mere end nødvendigt med at flytte, hvis du føler det nødvendigt med noget skrøbeligt eller lignende.

Du skal jo ikke begynde at tage arbejdet fra dem eller tro, at du så skåner deres kroppe, for det er jo deres arbejde, og de ved, hvad de laver.

Det bedste, som du kan gøre, er at vise dem, hvor tingene er, hvad der er vigtigt, hvad der er tungt, og hvad der er skrøbeligt – men gør det overordnet, så du ikke ender med at beskrive hver enkelt ting i flyttekasserne. Det er der ikke tid til.

Til sidst kan du så give dem noget koldt at drikke i pausen.