Disse ting taler for et CTS anlæg

15 February 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Det er ikke til at komme udenom, at der er mange ting, der taler for et CTS anlæg. De ting dykker vi også ned i her, men først: Hvad er det helt præcist et CTS anlæg er? 

Hvad er et CTS anlæg? 

Det skal selvfølgelig gøres helt tydeligt, at CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. Det vækker i sig selv måske ikke særligt mange associationer, men det er udtryk for et anlæg, hvor du kan styre en hel bygnings energiforbrug. Nu hvor det er præciseret, så lad os dykke ned i de forskellige ting, der taler for, at du skal eje et i din virksomhed. 

Hvorfor investere i et CTS anlæg? 

Selv hvis du har ansat en bygningsansvarlig i din virksomhed, så kan det være svært at holde styr på en virksomheds energiforbrug. Det skyldes også, at der sikkert er mange forskellige medarbejdere, som benytter sig af de faciliteter, der er i virksomheden. Derfor kan det nærmest også blive et fuldtidsarbejde at gå og kontrollere de forskellige rum i løbet af en dag. 

Heldigvis kan et CTS anlæg skabe et godt overblik over alt fra varme, ventilation, belysning m.m. i hele virksomheden. Og endnu bedre så kan der slukkes, tændes og reguleres for de forskellige ting gennem anlægget. Din bygningsansvarlige har derfor hele tiden mulighed for at regulere forbruget. 

Som du måske også kan forestille dig, så kan der være rigtig mange penge at spare med et CTS anlæg. Og det er i den grad noget af det, der taler for at investere i et CTS anlæg. 

Hyr CTS rådgivning før du laver en investering

For at du får den bedste oplevelse med et CTS anlæg, så hyr gerne rådgivning på forhånd. Så kan du være sikker på, at anlægget også kan dække de behov og ønsker, som er på din specifikke arbejdsplads.