Drømmer du om en ikonisk Ferrari?

27 August 2020 Anne-Mette Hansen

Ferrari er bilen over den alle. Klassikeren. Racerbilen. Luksusbilen. Den er et helt vild flot og har en ikonisk charme. Den er lækker at køre i, og du bliver mødt af misundelige blikke hele turen rundt i byen. Den kan også køre stærkt. Perfekt til en susetur på motorvejen eller en rolig og lækker tur langs kysten. Med andre ord så er Ferrari ikke blot en bil, men en oplevelse. En som du kan nyde for dig selv, med kvinden i dit liv eller med dine bedste venner. Skal drømmen om Ferrarien gå i opfyldelse?

Sådan køber du din nye drømmebil

Ja, hvor kan du egentlig erhverve dig en Ferrari? Din nye Ferrari holder ikke bare lige parkeret ved den lokale bilforhandler nede om hjørnet. Det er kun få udvalgte forhandlere i Danmark, der sælger mærket Ferrari. En af dem er Formula Automobile i Lyngby.

Køb din Ferrari hos Formula Automobile

Du kan se på Ferrari på flere måder hos Formula Automobile. Du kan både besøge dem digitalt på deres hjemmeside eller fysisk i deres showroom i Lyngby. Lige meget hvor du kigger, får du en virkelig fuldendt oplevelse.

På hjemmesiden kan du faktisk gå helt tæt på bilerne. Åbn f.eks. døren på dine drømme Ferrari, og få et blik ind i kabinen. Online kan du også se, hvilke biler de har på lager. Har de din drømme Ferrari, er det jo bare med at tage en tur til Lyngby og få dig en prøvetur i den. 

Formula Automobile har mere end 30 års erfaring med luksusbiler af Italiensk design. Det er både Ferrari og Maserati. De forhandler bilerne, men udfører også service på dem. 

Du behøver ikke drømme mere! Find din Ferrari til salg hos FormulaAutomobile! Gå på opdagelse på deres hjemmeside, eller besøg deres showroom i Lyngby. Måske står den helt rette model Ferrari og venter på lige netop dig?