Elevationssenge kan gøre en mærkbar forskel på din nattesøvn

19 marts 2018 admin
Elevationssenge-test

Vi vil i denne elevationssenge test kigge nærmere på elevationssenge og gennemgå dem fra start til slut. Vi lægger ud med den dyreste i testen og slutter af med den billigste.

Der er elevationssenge fra det anerkendte mærke Wonderland og fra Coop.dk.

En Wonderland seng er wonderful
Wonderland 602 box elevation-model er helt klart den dyreste seng i testen, men det er til gengæld også den seng, der har flest funktioner og egenskaber.

Denne fantastiske elevationsseng i farven Nero har et indbygget Pocket Comfort fjedersystem med latex polstring på begge sider.

Topmadrassen er af mærket Premium og har 40 mm åndbar natur Pulselatex.
Sengen har yderligere to kraftige motorer installeret, som man dog nærmest ikke kan høre. Denne enkeltseng er ekstra bred, da den måler 105×210, hvis man ikke regner ben og gavl med.

Når det kommer til selve madrassen, er denne naturligvis zoneinddelt, og den er medium affjedret.

Der er ingen tvivl om her, at vi har at gøre med en fantastisk elevationsseng, der nærmest har det hele, og som vil passe perfekt ind i ethvert soveværelse.

Premium Pulse latex topmadrassen giver dig den helt rette støtte ved de mest udsatte steder på din krop, såsom dine fødder, dit hoved, din lænd, dine skuldre osv., mens Pocket Comfort fjedersystemet giver dig den nødvendige komfort.

Med denne seng fra Wonderland kan du være ganske sikker på, at du står frisk og veludhvilet op hver evig eneste morgen, så du er klar til en ny dag. Så har man kvalitet for øje, og er man villig til at betale lidt ekstra for dette, kunne Wonderland 602 boxelevation enkeltsengen være et rigtig godt bud.

Flere lækkerier fra Wonderland

Wonderland 402 boxelevation er udstyret med en elevationsbund på 20 cm. Det er en polsteret ramme, der er med til at give en behagelig sovehøjde, og samtidig betyder det også, at du ikke kommer til at stå “op af” sengen om morgenen, men du vil derimod følge at du træder “ud af” sengen – det er langt mere behageligt.

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det primære fokus for designerne af Wonderland box elevations side er komforten. Derfor kan du også være helt sikker på, at den er gennemtestet og du derfor trygt kan forvente, at du kommer til at sove perfekt og vågne op med en følelse af at være veludhvilet hver eneste morgen.

Du får selvfølgelig også muligheden for at vælge denne model med forskellige fastheder i madrassen, mens du får en madras, der er udstyret med såkaldte posefjedre, der giver dig en særdeles god søvnoplevelse, og det aflaster samtidig også din krop afhængigt af kropsbygningen.

Det betyder, at på de punkter, hvor du lægter størstedelen af din vægt vil fjedrene reagere, mens de på de områder, hvor der ikke bliver lagt nær så meget vægt heller ikke reagerer nær så meget.

Meget for pengene

Så tager vi lige et pris jump og springer ned i rækkerne til den absolut billigste model i testen.
Det gælder i alt sin enkelthed elevationssengen comfort 90 X 200 cm, fra coop.dk

Elevationssengen fra Coop er et oplagt valg for dig, der ikke er interesseret i at betale en formue. Denne seng måler 90×200 cm og fås i en flot grå farve til 4999,- kr, den vil fint passe ind i ethvert soveværelse.

Sengen har 27 lameller, hvoraf 5 af dem er monterbare, og disse er monteret i gummiophæng, og så har den yderligere en el-betjent motor til løft af både fod- og hovedenden. Selve madrassen er vendbar og indeholder 261 pocketfjedre pr. m2, og så er den medium hård.

Sengen har to motorer på hele 3500 N, og der følger en fjernbetjening med, som er i stand til at betjene en eller begge motorer på samme tid. Topmadrassen er nem at tage af og vaske, og den har et indbygget latexindlæg, som sikrer dig en god komfort. Det er anbefalet, at man ikke har en kropsvægt på over 110 kg ved køb af denne seng.

Er du interesseret i en rigtig god elevationsseng til en fantastisk pris, hvor man får masser for pengene, kunne denne model fra Coop være lige noget for dig.

Flere Nyheder