Få behandling hos erfaren akupunktør i København

01 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt om akupunktur, og er nysgerrig på denne alternative behandlingsform. I det følgende kan du læse mere om akupunktur og blive klogere på behandlingen.

Hvordan fungerer akupunktur?

Akupunktur fungerer derved at en uddannet akupunktør stikker nåle i din krop – såre simpelt. Nålene er meget tynde, og stikkene vil ikke være forbundet med smerte. Det eneste du skal gøre er at ligge stille og lade nålene gøre deres arbejde.

Det, der sker under en akupunktur session, er at nålene løsner op for blokeringer i de energibaner som udgør det menneskelige legem – de såkaldte meridianer. Inden for det kinesiske medicinske paradigme, som udgør grundlaget for akupunktur praksis, er dit velvære betinget af livsenergiens uhindrede flow gennem meridianerne.

Hvis meridianerne blokeres, og livsenergien – chi eller qi – ikke længere kan flyde frit, vil der opstå ubalancer i dit system. Disse vil komme til udtryk i form af smerter, allergiske reaktioner, inflammation eller andre lidelser. Og der for skal blokeringer i energibanerne løsnes op hvilket kan gøres ved hjælp af akupunktur.

Hvilke lidelser kan behandles med akupunktur?

Der er faktisk ret mange lidelser og dårligdomme som på effektiv vis kan kommes til livs ved hjælp af akupunktur behandling. Mange kroniske smerte patienter beretter om stor lindring i forlængelse af en akupunktur session, samt vedvarende bedring ved gentagne behandlinger.

Akupunktur anvendes i stigende grad imod diverse allergier samt overfølsomhed, astma og bronkitis. Stress patienter kan have stor glæde af akupunktur som supplement til deres behandling. Og så har akupunktur gennem årene etableret sig som et nyttigt redskab i forbindelse med rygestop behandling.

Hvor finder jeg en uddannet akupunktør i København?

Hvis du har fået mod på at prøve akupunktur, og du er bosat i hovedstaden, kan du altid bestille tid hos den københavnsk baserede Akupunktur Klinik. Klik ind og læs mere på aku-punkturklinik.dk