Få den rette parkeringsløsning hos et professionelt parkeringsselskab

24 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Administrerer du et kontorkompleks, en beboelsesejendom eller anden form for bygning med private parkeringspladser tilknyttet? Så oplever du sikkert fra tid til anden problemer i forbindelse med uvedkommende trafik og uretmæssig parkering. For at løse dette problem er det oplagt at tage kontakt til et parkeringsselskab, som tilbyder professionel parkeringsservice –som for eksempel UnoPark.

Hvori består en parkeringsløsning hos UnoPark?

Når du indgår en aftale om parkeringsservice hos det danske parkeringsselskab UnoPark, er du garanteret en gennemtænkt løsning, som tager udgangspunkt i netop dine parkeringspladser og deres beskaffenhed samt dine præferencer og behov.

UnoPark lægger sig altid i selen for at efterkomme kundernes ønsker og samtidig tilbyde så professionel parkeringsservice som overhovedet muligt. Du vil ved kontakt med UnoPark blive tildelt en personlig parkeringskonsulent, som kan hjælpe dig med at udforme aftalen og samtidig afstemme forventninger dertil.

Din parkeringskonsulent bistår dig i forbindelse med valg af elementer, som skal indgå i din parkeringsløsning. Du kan for eksempel til- eller fravælge parkeringskontrol med patruljerende parkeringsvagter – og du kan vælge at lade automater til udstedelse af parkeringstilladelser opstille på dine parkeringspladser.

Hvilke valg du foretager, er selvfølgelig helt op til dig. Din parkeringsaftale vil være indrettet til at tage højde for eventuelle ændringer eller tilføjelser, du måtte ønske undervejs. Hos UnoPark indgås aftaler på et fleksibelt grundlag frem for tunge og uigennemskuelige kontrakter. Du og dine parkeringspladser er med andre ord i trygge og professionelle hænder, når du vælger UnoPark som din leverandør af parkeringsservice.

Administrer selv dine parkeringstilladelser med UnoPark-appen

Som kunde hos UnoPark får du desuden adgang til en smart app, som lader dig selv administrere såvel gæstelicenser som permanente parkeringstilladelser. Du får således et gyldent overblik over din parkeringskontrol – også når du ikke er ved din pc. Du kan kontakte UnoPark for mere information på UnoPark.dk.