Få den skarpeste luft til vand varmepumpe pris med abonnement

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at anskaffe en varmepumpe som på én og samme tid skåner miljøet og din pengepung? Så kan du lige så godt tage beslutningen med det samme.

Der er nemlig mange penge at spare i det lange løb hvis du vælger at skrotte dit gamle fyr eller dine uddaterede elektriske radiatorer til fordel for en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe. Samtidig kan du pudse glorien og skrue op for varmen med god samvittighed. En varmepumpe er nemlig langt mere klima og miljø venlig end de oven for nævnte opvarmnings metoder.

Hvor får jeg den billigste luft til vand varmepumpe?

Hvis du har svært ved at overskue at skulle anskaffe en luft til vand varmepumpe på grund af den store udgift ved indkøb af denne kan du vælge at lease din varmepumpe i stedet. Hos Nærvarme Danmark A/S tilbydes luft til vand varmepumpe på abonnement.

Konceptet er at du formedelst et mindre engangs beløb og en beskeden månedlig ydelse får glæde af en luft til vand varmepumpe – og samtidig slipper for besværet og ansvaret. Med i prisen på luft til vand varmepumpe abonnementet hører nemlig service og diverse reparationer. Det betyder at du får alle fordelene ved en luft til vand varmepumpe – den billige varme og den høje energi effektivitet – uden at skulle bøvle med alt det praktiske.

Nærvarme Danmark A/S hjælper dig gerne med at udvælge en luft til vand varmepumpe som passer perfekt til dit hus, både hvad angår boligens størelse og husstandens forbrug. Og så sørger Nærvarme Danmark A/S selvfølgelig for alt hvad der hedder levering, montering og installering af din nye luft til vand varmepumpe.

Du kan finde den aktuelle pris på luft til vand varmepumpe på abonnement hos Nærvarme Danmark A/S på hjemmesiden naervarme.dk