Få et flot og praktisk gulv med gulvfliser

13 April 2021 Mathias Nielsen
image

editorial

Skal du have lagt nyt gulv i et eller flere rum, men er du i tvivl om, hvilken type du skal vælge? Så bør du overveje gulvfliser. Her er, hvorfor:

Billigt og let

Billig pris: Det kan være dyrt at lægge nyt gulv, men prisen afhænger ofte af, hvad det er for en type gulv du vil lægge. Materialer som marmor og ædle træsorter vil typisk koste mange penge, mens syntetiske materialer ofte er langt billigere. Gulvfliser kommer i forskellige prisklasser, men de er typisk i den billigere ende. Dog har det intet at sige for udseendet – gulvfliser kommer nemlig i et hav af varianter, så der er noget der passer til enhver smag og ethvert rum.

Nemt at lægge: En fordel ved gulvfliser er, at de er supernemme at lægge. De skal nemlig bare samles som små brikker i et puslespil. De kan nemt klikkes sammen, og det er tydeligt for dig at se, om de slutter tæt og dermed om du har gjort det ordentligt. Du kan dog også sagtens hyre en professionel til at lægge gulvet for dig – så skal du slet ikke tænke på besværet ved at lægge det.

Kan bruges alle steder

Praktisk: Tilmed er gulvfliser praktiske. De er skidt- og smudsafvisende og overfladen er lige og glat, sådan at det er nemt at komme henover med støvsuger, gulvmoppe og hvad du ellers bruger i den daglige rengøring.

Fås til alle typer rum: Gulvfliser kommer som nævnt i forskellige udseender, men også med forskellige grader af robusthed i overfladen. Afhængig af, hvilket rum du skal bruge dem i, bør du overveje, hvilken type gulvfliser du skal vælge. Forhør dig hos din forhandler om, hvilke typer gulvfliser der vil passe til det specifikke rum.

Det var alt herfra. Held og lykke med dit nye gulv – jeg er sikker på det nok skal blive både flot og praktisk!