Få hjælp til din udbrændthed hos dygtig psykoterapeut på Frederiksberg

04 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Føler du, at du hænger fast i de samme gamle mønstre, og har du svært ved at se, hvordan du skal komme ud af dem? Så kan du overveje psykoterapi.

Hvor finder jeg den bedste psykoterapeut på Frederiksberg?

Hvis du har brug for hjælp til at komme videre i din tilværelse kan du med fordel opsøge en psykoterapeut i nærheden af din bopæl. Så vil du få nemmere ved at overholde dine aftaler da du ikke skal transportere dig så langt for at komme i terapi. Er du bosiddende på Frederiksberg eller andet steds i København eller det øvrige hovedstadsområde kan du med fordel vælge den dygtige og kompetente psykoterapeut Camilla Wisøfeldt som din faste sparring partner.

Camilla Wisøfeldt har mange års erfaring inden for psykoterapeutisk behandling og samtale terapi. Camilla Wisøfeldt arbejder på én og samme tid intuitivt og ud fra en grundlæggende forståelse af den menneskelige psyke. Det betyder at Camilla Wisøfeldt bruger meget af sit eget personlige erfarings grundlag i forbindelse med sin psykoterapeutiske praksis samtidig med at hun har en solid uddannelsesmæssig basis for udførelse af psykoterapi.

Når du vælger Camilla Wisøfeldt er du således garanteret en behandling som er præget af såvel personlig empati som af professionalisme. Camilla Wisøfeldt er som psykoterapeut underlagt professionel tavshedspligt. Dette er din garanti for at alt hvad du fortæller Camilla Wisøfeldt under dine terapi sessioner bliver inden for konsultationens fire vægge.

Samtidig kan du være helt sikker på at Camilla Wisøfeldt aldrig vil dømme dig, nedgøre dig, eller på nogen måde søge at bagatellisere dine problemer. Målet med psykoterapi er at du skal få det bedre og finde det nødvendige overskud til at vende skuden og få din tilværelse på ret køl igen. Og dette ved Camilla Wisøfeldt alt om.

Du kan læse mere om Camilla Wisøfeldt, og booke tid til psykoterapi på Frederiksberg, via hjemmesiden camillaw.dk.