Få hjælp til parkeringsløsning i dit område

25 oktober 2020 Silje Hansen

Du kender det sikkert godt, hvis du er privat person, ejerforening eller en boligforening. Parkeringspladserne er typisk lavet for, at du kan parkere ude foran din bolig, så du ikke skal køre rundt og lede efter en parkering hver gang du kommer hjem fra studie, arbejde eller familiebesøg. Det er dog langt fra alle der viser hensyn til ens parkeringsplads, når der f.eks. er begivenheder i byen, fodboldkampe, eller hvis naboerne holder et større arrangement. 

Derfor er der flere og flere der vælger at lave en parkeringsløsning med et af landets førende parkeringsservice. Det er der naturligvis flere fordele i for dig som privat person, ejerforening eller som boligforening. 

Derfor skal du vælge en parkeringsløsning

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du skal vælge en professionel parkeringsløsning, hvis du har adgang til flere parkeringspladser både i en storby eller en mindre by. Det kan være utrolig frustrerende, hvis ens parkeringspladser blive misbrugt, så beboerne ikke har adgang til at benytte sig af faciliteterne. Det sætter en parkeringsløsning som udgangspunkt en stopper for, da du som kunde selv får lov til at fastsætte reglerne for din parkering. 

Ved at vælge et professionelt parkeringsservice, får du adgang til en app, hvor du kan registrer din bil eller lave en gæsteparkering, så hvis andre holder på p-pladsen får de en bøde. Det gør at p-pladserne altid er tilgængelige for beboer og gæster. 

Der er naturligvis også mulighed for at lave en fysisk p-tilladelse eller gæstekort, som du placere i bilens forrude. Det er også en løsning mange vælge, hvis det er i et område, hvor man ser en større fordel i det frem for den digitale løsning. 

Hvilket parkeringsservice skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket parkeringsservice du skal vælge, kan vi helt sikkert hjælpe dig godt på vej. Hvis du søger en professionel løsning, hvor du selv kan bestemme reglerne, kan vi anbefale dig at vælge unopark.dk

Flere Nyheder