Få hjælp til problemer med uvedkommende parkering hos et parkeringsselskab

19 juli 2021 Astrid Pedersen

Vil du gerne uvedkommende parkering på dine private parkeringspladser til livs én gang for alle? Så bør du få dig en solid parkeringsløsning gennem et parkeringsselskab.

Hvordan får jeg den bedste parkeringsløsning?

En god parkeringsløsning vil altid tage udgangspunkt i dine præferencer og dine parkeringspladsers disposition. Du bør aldrig tage til takke med en one size fits all løsning. Der er tale om dine private parkeringspladser. Og derfor skal din parkeringsløsning skræddersys til dem.

Derfor bør du udelukkende gå efter et parkeringsselskab med en fleksibel parkeringsløsning som indeholder de tjenester du har brug for, hverken mere eller mindre. Det kan for eksempel være parkeringsopsyn ved uddannede parkeringsvagter eller måske adgangskontrol med mulighed for at opnå parkeringstilladelse.

Hvilke elementer som skal indgå i netop din parkeringsløsning kommer meget an på dine parkeringspladser. Hvis du har mulighed for at spærre parkeringspladserne af, eller disse er beliggende i en lukket bygning – for eksempel i et parkeringshus eller i en parkeringskælder – vil du kunne begrænse adgangen dertil ved hjælp af bomme eller pullerter. Disse kan aktiveres ved nummerplade genkendelse eller ved gyldig parkeringstilladelse.

Men har du ikke denne mulighed vil du i stedet kunne komme langt med parkeringskontrol. Og til dette formål bør du alliere dig med et parkeringsselskab som kan tilbyde denne service.

Få en top parkeringsløsning hos UnoPark

Blandt parkeringsselskaber som kan tilbyde en parkeringsløsning med parkeringskontrol finder du UnoPark. UnoPark har igennem mange år serviceret glade og tilfredse parkerings kunder over hele landet.

Hos UnoPark er du garanteret en personlig og professionel behandling som tager udgangspunkt i dine ønsker til parkeringsservice. Du vil få fuld indflydelse på din parkeringsløsning lige som du vil få adgang til at administrere denne løsning gennem et online modul som du kan tilgå via den tilhørende app.

Klik ind på hjemmesiden UnoPark.dk og få yderligere information.