Få mere plads på børneværelset med en højseng

30 August 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Har dit barn et lille værelse, kan det være værd for dig, at du udnytter pladsen i højden. Der går for eksempel mange kvadratmeter tabt ved at have en traditionel seng. I stedet kan det være en god ide, at du vælger en højseng. Dermed kan pladsen under sengen også udnyttes. Der kan for eksempel være en hule eller et skrivebord. Det kommer an på, hvor gammelt dit barn er. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af højsenge og køjesenge, er på webshoppen littlehugs.dk. De har specialiseret sig i at forhandle møbler til børneværelser. Deres møbler er holdt i en hyggelig stil, der samtidig kan passe ind på børneværelser i mange forskellige stilarter. Det gør dem derfor relevante at overveje til en række forskellige hjem. Læs mere på https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge-senge/hoej-koejesenge/ 

Højseng og køjeseng kan give en ekstra soveplads

Som barn er der noget virkelig hyggeligt ved at sove sammen med sine venner. Derfor kan det være en god ide, at du tænker det ind i indretningen af børneværelset. Under en højseng er der selvfølgelig plads til, at der kan ligge en madras. Det kan være en måde at skabe ekstra soveplads. Du kan dog også vælge en seng, der har en ekstra madras indbygget. Det er typisk en udtræksmadras under dit barns seng. På den måde kommer der nemt og hurtigt til at være en ekstra soveplads. 

På littlehugs.dk har de flere forskellige modeller af højsenge og køjesenge, hvor der er en ekstra seng indbygget. Du kan vælge en enkeltmandsseng, hvor der er en udtræksseng under. Du kan også vælge en køjeseng, hvor der er to køjer, og så er en udtræksseng under den underste køje. Dermed kommer der altså til at være tre senge i alt. Sådan en seng kan være smart, hvis dine børn sover sammen, men stadig gerne vil kunne have venner til at overnatte.