Få mere varme for pengene med en Panasonic varmepumpe

03 September 2018 Astrid Pedersen

editorial

Skal du ud og købe en varmepumpe til dit hjem, kan du med fordel tage Panasonic varmepumper med i betragtning. Er du i markedet efter en luft til luft varmepumpe, finder du de mest teknisk avancerede og energi effektive modeller hos Panasonic. Det japanske brand har længe været i spydspidsen, når det gælder om miljøvenlig og energi besparende opvarmning af private hjem. Og de Panasonic varmepumper, du finder på markedet i Danmark, er særligt tilpasset det nordiske og skandinaviske klima, således at de kan levere fuld effekt, selv om temperaturen uden for er langt under de nul grader Celsius. Faktisk kan Panasonic varmepumper varme dit hjem op i temperaturer helt ned til 37 grader Celsius, skulle det komme dertil.

Der ud over er Panasonics luft til luft varmepumper udstyret med et filter, baseret på nano teknologi, som sørger for at rense luften inden den pustes rundt i dit hjem. Så behøver du ikke at bekymre dig om cirkulation af skadelige partikler, pollen, mug, støv eller andre allergener samt bakterier og vira, som også neutraliseres gennem det smarte nano filter. Og med det intelligente autocomfort systemregistreres indeklimaet, og der skiftes til energibesparende tilstand, når rummet er tømt for mennesker – helt automatisk.

Luft til vand varmepumper fra Panasonic

Er du på udkig efter en luft til vand varmepumpe af høj kvalitet, har Panasonic også et par gode bud. Det seneste skud på stammen – Aquarea systemet – er baseret på en højeffektiv varmepumpe teknologi. Med Panasonic Aquarea systemet kan du både varme din bolig op og producere forbrugsvand (vand til eksempelvis badning og opvask) for meget små penge. Samtidig kan denne varmpumpe også fungere som air condition om sommeren, og dermed skabe et lækkert og behageligt indeklima i din bolig året rundt – på meget miljøvenlig og besparende vis.

Du finder et stort udvalg af Panasonic produkter hos gramenergi.dk