Få næsten nye gulve med en gulvslibning

26 July 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Har du et trægulv der begynder at se trist ud og det bliver svære og svære at holde rent, kan i vælge at få afslebet gulvet. Det er noget i selv kan gøre. Det er nemt at lære og det er muligt at leje en maskine og købe det nødvendige sandpapir i de fleste byggemarkeder.

Det er dog et tidskrævende job og du skal regne med, at du skal bruge omkring 2 dage pr. værelse. Alternativt kan du få et gulvservice firma til at slibe dine gulve. Du kan finde et firma ved at søge på gulvslibning priser.

Gør et godt forarbejde

Hvis du ikke selv har mod på eller har lyst til selv at slibe dine gulve, kan du hyre et gulvservice firma til at slibe dem. Det er altid lidt risikofyldt at skulle finde en håndværker, så det er en god ide at sætte godt med tid af til at finde den helt rigtige. Det mindsker muligheden for at du får hyret en håndværker, der ikke gør arbejdet godt nok og så skal du bruge en masse tid, energi og måske også penge på at få det ordnet efterfølgende.

Kontakt mindst 3 forskellige firmaer og bed om at få et tilbud på opgaven. Det giver dig et overblik over prisniveauet. Derved kan du udelukke de dyreste, men også dem der er så billige, at der er risiko for at de ikke har tid til at gøre arbejdet ordentligt.

Samtidig med at du indhenter priser, er det en god ide at bede om referencer fra tidligere kunder, så du kan undersøge om de har været glade og tilfredse. Du kan også se på Trustpilot om der står noget du skal være opmærksom på. Du skal se om der er noget der går igen i flere anmeldelser. Positive som negative ting som de fremhæver.