Få styr og overblik over din samling af caps

11 april 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man bare er sådan en type, der har sig en enkelt cap, og man udskifter den, som den gamle bliver slidt, så handler det mere om, at man skal holde styr på den og vide, hvor den er, for hvis man glemmer eller mister den, så kan det blive koldt på toppen, når man skal udenfor.

Derfor er der da også mange, der har en ekstra cap eller to liggende derhjemme, som de lige kan tage frem, hvis de vil have noget andet at gøre med, den første er til vask, eller den ligefrem er blevet væk som nævnt.

Men når man ser på sådan noget som https://high5shop.se/ , så kan man godt forstå, at der er mange mennesker, der gør en samling ud af at have caps.

Det kan være ved at købe dem det samme sted som her – hvilket vi foreslår – eller man går efter en speciel type eller mærke, hvilket man som regel også kan finde det samme sted fra, hvor de opdaterer, når der kommer nyt på markedet.

caps

Hvordan får du holdt styr på alle de caps?

Så når man begynder at have en del caps derhjemme, så kan det være svært at finde plads til dem, for der er sjældent nok plads i ens klædeskab til at hænge dem op, og skal de ikke blive mast og most af andre tøjgenstande, så skal de ligge for sig – og så optager de for meget plads.

Man kan sætte en masse knagerækker op og hænge dem her, hvilket kan se flot ud, men det betyder så virkelig også, at de kommer til at fylde en del på væggen.

Hvis du er smart, så kan du stable dem ovenpå hinanden, og her kan du lave et system, hvor du ved, hvor du har de forskellige caps henne til, når du skal bruge dem.