Find alt hvad du skal bruge til ølbrygning hos Albryg

08 juni 2020 Astrid Pedersen

Er du glad for øl, og sætter du pris på variation? Så står du sikkert forrest i køen når der udkommer nye øl fra dit favorit bryggeri. Men har du overvejet at blive din egen brygmester?

Hvorfor skal jeg brygge mit eget øl?

Der er mange gode grunde til at optage ølbrygning som hobby – især hvis du sætter pris på godt øl. Først og fremmest er ølbrygning en rigtig givende og taknemmelig hobby. Ølbrygning kræver ikke at du sætter oceaner af tid af til den hver eneste dag. Med det rette brygudstyr kan dit hjemmebryggeri sagtens passe sig selv hvis du sørger for at gøre forarbejdet ordenligt.

Samtidig fylder udstyr til ølbrygning ikke alverden. Et begynder sæt fra Albryg kan snildt være i et hjørne af køkkenet, eller sågar i bryggerset hvis du er i besiddelse af et sådant. Alt hvad der kræves er nogenlunde stabile temperatur forhold.

Du behøver med andre ord ikke at rydde hele familiens kælder eller garage for at få plads til din nye hobby. Og så er det nemt og billigt at komme i gang med ølbrygning. Du behøver ikke at investere i det største og dyreste bryganlæg fra begyndelsen. Du kan komme rigtig langt med en Brew Box, som indeholder alt hvad du skal bruge for at kunne brygge mange liter lækker øl – og alt hvad du selv skal besidde er helt almindeligt husgeråd så som gryder, et dørslag og en si, og en grydeske.

Bliver du sidenhen så vild med ølbrygning at du gerne vil forfine din teknik, og mæske endda lege lidt med såvel ingredienser som gærings og brygge tid, kan du vælge at investere i et af de semi professionelle bryganlæg som du også finder i bredt udvalg hos Albryg.

Du kan se det store udvalg af bryganlæg og øvrigt brygudstyr i den online shop på albryg.dk