Find brugte biler i Danmark via landets mest anvendte bilportal

20 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter en ny bil? Så kan du med fordel kigge efter en brugt en af slagsen. Hvad end du søger din allerførste bil, eller om du skal udskifte eller supplere husstandens bilpark, kan det til hver en tid bedst betale sig at købe brugt.

Nye biler i Danmark er nemlig helt utroligt dyre, hvilket ikke skyldes en høj grundpris på selve bilen, men de afgifter som pålægges af den danske stat. Disse afgifter presser anskaffelses prisen på fabriksnye biler op i et leje hvor det er urealistisk at forestille sig at kunne finansiere køb af ny bil uden at optage et lån.

Hvis du således mener at du har bedre ting at bruge dine penge på end at betale et dyrt bil lån tilbage med renter og gebyrer er det en god idé at kigge mod brugtvogns markedet. Her vil du nemlig kunne få meget mere bil for pengene uden at risikere at blive fanget i en dårlig handel – i hvert fald hvis du køber din nye, brugte bil hos en autoriseret brugtvogns forhandler.

hvorfor skal jeg købe min bil hos en brugtvogns forhandler?

Måske har du en opfattelse af at brugtvogns forhandlere generelt ikke er til at stole på. Men her skal du huske at brugtvogns forhandlere levere af deres gode ry og omdømme – og at folk tør købe biler hos dem.

Derfor vil en brugtvogns forhandler typisk gøre sit yderste for at matche dig med den rette bil, og samtidig sørge for at prisen på bilen står mål med dennes kvalitet. Kun på den måde kan en brugtvogns forhandler sikre at han fortsat får kunder – og at han lever op til kravene i hans autorisation.

Hvor finder jeg de bedste brugte biler online?

Du kan finde annoncer for brugte biler til salg hos brugtvogns forhandlere over alt i Danmark på Biltorvet.dk