Find den bedste restaurant i Kerteminde

29 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal familien på en lille tour de Danmark i løbet af ferien? Så bør I lægge vejen forbi den hyggelige by Kerteminde som er placeret i det smukke Nordfyn. Kerteminde er rig på oplevelser, indtryk og stemning.

I vil ikke komme til at kede jer i Kerteminde. Byen kan byde på et fint og pittoresk havne miljø samt brostensbelagte gader og skønne gamle huse. Og skulle I få brug for at hvile benene under jeres udflugt er hjælpen nær. For i den centrale del af Kerteminde finder du nemlig den lækre restaurant på Tornøes Hotel.

Tornøes Hotel restaurant – et besøg værd

Hos Tornøes Hotel kan du nyde frokost, brunch og aftensmad selv om du ikke er overnattende gæst på hotellet. Lægger I vejen forbi Tornøes Hotel i løbet af formiddagen eller hen over middag kan I hygge jer med en lækker traditionel brunch eller måske et stykke gammeldags dansk smørrebrød.

Frokostkortet hos Tornøes Hotel byder på alle de klassiske madder med sild, kartofler, æg og rejer, rørt lakse tatar, rødspætte filet og fynsk rygeost salat.

Det kan være svært at vælge fra frokost menuen – og det samme gælder aften kortet. Her kan du for eksempel bestille Tornøes beef Wellington, farseret vagtel eller Tornøes Ratatouille som hovedret, mens forretterne tæller løgtærte med ostecreme og bagte løg, hummersuppe med jomfruhummersouffle, samt rimmet kammusling med brunet smør-mayo og jordskok chips.

Hygge og atmosfære i restauranten på Tornøes Hotel

Når du vælger at indtage frokost eller aftensmad hos Tornøes Hotel får du ikke blot vel tilberedte retter serveret af veloplagt serverings personale. Du får også glæden ved at tilbringe kvalitets tid i de smukke historiske lokaler med den helt rigtige stemning.

Et måltid i restauranten på Tornøes Hotel er således ikke blot et måltid, men en fuld oplevelse. Book bord hos Tornøes Hotel på tornoeshotel.dk.