Find den rette varmepumpe luft til luft

19 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du varmer boligen op ved hjælp af elektriske radiatorer har du sikkert en uforholdsmæssigt høj elregning. Elradiatorer er nok den mindst effektive metode til opvarmning der findes på markedet. Til alt held er det forholdsvis nemt at skifte til en billigere og mere klima venlig løsning, for eksempel en luft til luft varmepumpe.

Vælg en luft til luft varmepumpe og få billigere varme i boligen

En luft til luft varmepumpe er et oplagt alternativ til de dyre og ineffektive elektriske radiatorer. Når du skrotter dine elradiatorer til fordel for moderne luft til luft varmepumper kan du roligt regne med at dine udgifter til opvarmning af boligen falder til under det halve.

Med en luft til luft varmepumpe får du langt mere hensigtsmæssig opvarmning af rummet. En luft til luft varmepumpe benytter sig nemlig ikke at strålevarme men sørger i stedet for at luften i rummet bliver opvarmet og cirkuleret. På den måde får du en langt mere effektiv udnyttelse af den tilførte energi med en luft til luft varmepumpe.

Samtidig bliver varme fordelingen mere formålstjenlig på grund af den øgede cirkulation. Effektive filtre i din luft til luft varmepumpe renser luften for partikler og mikro organismer som for eksempel støv, pollen og bakterier. Herved minimeres behovet for udluftning hvilket også har en positiv indflydelse på varmeregningen, og gør indeklimaet både mere behageligt og en hel del sundere. Og så vil du kunne bruge din luft til luft varmepumpe som air condition anlæg i løbet af de varme sommermåneder hvilket gør denne type varmepumpe ideel til anvendelse i sommerhuset.

Hvor finder jeg en god og billig luft til luft varmepumpe?

Hos Billig Ventilation ApS finder du et stort udvalg af varmepumper, både luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper. Du kan vælge imellem gode og billige varmepumper fra brands så som Mitsubishi, Bosch og Panasonic. Se dem alle på billigventilation.dk