Find en kompetent maler

14 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Det er som udgangspunkt ikke bare at gå i gang, når man ønsker at få lavet noget om i sin bolig. Af den årsag har vi fundet to råd til at gøre forløbet med at finde en malervirksomhed lettere. De 2 tips er nøje valgt, og er nogle af de ting vi holder på er de vigtigste, når det kommer til at bestille hjælp til ombygning. Læs de to råd nedenfor.

Kan du selv ordne det?

Det er altid vigtigt at læse op på, om den renovering du vil have lavet i din lejlighed kræver autorisation, eller om det bare er at begynde. Hvis det kræver det, så er det essentielt, at man ikke selv begynder på opgaven, men også at maleren du ansætter har den autorisation der er påkrævet. Hvis de ikke har de tilladelser der er nødvendig, så vil det arbejde de udfører nemlig som udgangspunkt være forbudt for dem at udføre eller kræve bestemt tilladelse.

Af den årsag skal du altid høre om der påkræves bestemte tilladelser, og hvis det er påkrævet, høre om malerfirmaet har de nødvendige, så de kan hjælpe dig i mål med projektet. Er du fortsat usikker på om et job kræver autorisation, så rekommanderer vi, at du tager kontakt til: https://malerkanonen.dk/malerfirma-kokkedal/

Er det hele med i tilbuddet?

Når du er ude og få tilbud fra virksomhederne, så er det relevant, at du undersøger hvilke ting buddet på opgaven inkluderer. En af de vigtige ting man skal sikre sig, er om tilbuddet er inklusive eller eksklusive udstyr. Får man sendt et tilbud uden udstyr er medregnet, så kan det blive dyrere, og derfor blive en anden pris.

Sørg derfor for, at du spørger virksomheden om, om buddet på opgaven er indregnet udstyr eller om du selv står for for at finde det. Udstyr kan som udgangspunkt købes billigere, når det er malervirksomheden der bestiller dem, og derfor foreslår vi at få dem med i den aftale du får.