Find hotstone udstyr i høj kvalitet online

07 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du som massør eller krops behandler at indføre hot stone massage som en del af din behandling? Så bør du vælge dit udstyr med omtanke – og udelukkende investere i sten til hot stone massage af høj kvalitet.

Hvad er hot stone massage?

Hot stone massage er en massageform, som gennem de seneste årtier har vundet indpas over hele den vestlige verden. Samtidig er hot stone massage på grund af sine godgørende virkninger blevet en fast del af mange massørers regimente, og anvendes især til forberedelse af klienten forud for den manuelle behandling.

Hot stone massage har sin oprindelse hos de indfødte amerikanere, som anvendte opvarmede lava sten i forbindelse med helende og velgørende massage behandlinger. Ved hot stone massage masseres de varme sten med rullende bevægelser blidt hen over kroppens muskler. Når varmen fra stenene breder sig i kroppen, vil spændinger i musklerne løsnes op samtidig med at kroppens udrensnings processer aktiveres, og diverse affaldsstoffer, som har hobet sig op i muskler, led og bindevæv transporteres bort.

Hvor kan jeg finde udstyr til hot stone massage?

Hos Altermed Wellness finder du alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med hot stone massage. Du kan blandt andet finde dvd’er med undervisnings materiale, som introducerer dig for de forskellige teknikker inden for hot stone massage, både de grundlæggende og de mere avancerede.

Du har der ud over brug for et sæt hot stone massage sten i forskellige former og størrelser, og et apparat, som kan opvarme stenene til den rette temperatur. Alle disse artikler finder du hos Altermed Wellness, som kan præsentere et stort og velassorteret udvalg af udstyr og materialer til hot stone massage.

Du kan se alle de forskellige sten og det øvrige tilbehør samt læse mere om hot stone massage i den online shop på https://www.altermed.dk/da/hot-stones-c-5/