Find online bareMinerals guide

04 May 2020 Astrid Pedersen
Find online bareMinerals guide

Er du vild med det naturlige, og anvender du helst grønne produkter i din daglige hudpleje? Så bør du prøve de lækre makeup produkter fra bareMinerals.

Hvad er bareMinerals?

bareMinerals er en makeup serie, som er baseret på det der kaldes mineral makeup. bareMinerals er produceret af en virksomhed der hedder Bare Escentuals, som siden 1976 har fremstillet lækre pleje og makeup produkter baseret på naturlige ingredienser.

Serien bareMinerals indeholder såvel pudder og foundation som øjenskygger og andre kosmetik produkter. Disse produkter er udviklet til at kunne kombineres på kryds og tværs, og giver et generelt naturligt look. Med bareMinerals kan man faktisk næsten ikke se, at du har makeup på.

Når du ifører dig makeup fra bareMinerals, arbejder du de mikroskopiske mineraler ind i huden. De små partikler smelter sammen med huden ved opvarmning, og du undgår et decideret pudret eller pancake agtigt udseende. Og så føles bareMinerals produkterne utroligt lette og behagelige at have på, selv når det er varmt i vejret.

Hvordan anvendes bareMinerals makeup?

Når du skal bruge bareMinerals makeup, bør du altid starte med en flydende primer, som matcher din hudtone. Med en primer sikrer du en holdbar base for din foundation, så denne holder længere. Den lækre og naturlige pudder foundation arbejdes ind i huden med cirkulære bevægelser ved hjælp af en børste, således at det samlede udtryk bliver pænt og jævnt.

Her efter kan du vælge at benytte blush, bronzer eller highlighter, hvis du ønsker at forme dit ansigt yderligere. Og så kan bareMinerals selvfølgelig også tilbyde øjenskygger, kohl stifter og mascara til fremhævelse af dine øjen omgivelser.

Hvor kan jeg læse mere om bareMinerals?

Hvis du er interesseret i at vide mere om den naturlige bareMinerals makeup, kan du finde den bedste bareMinerals guide, skrevet af eksperter, på den online blog hair-blog.dk