Fiskegrej til lystfiskeri eller seriøst fiskeri

17 June 2020 Anders Lundtang Hansen

Med seriøs fiskeri mener vi ikke den type, hvor du er afhængig af at fange fisk, så du kan brødføde sig selv og din familie.

Vi mener mere den slags, hvor man konkurrer om, hvem der kan fange hvor mange fisk, i givne størrelser og hvor mange med videre.

Det er her, hvor der er tale om konkurrencefiskeri, hvor der er præmier på spil, og nogle gange skal man måske endda betale for at kunne deltage i turneringen, men det kan sagtens svare sig ikke alene for den samlede præmie, prestigen, en af de andre pladser, men også for at komme til at blive bedre og konkurrere mod nogle af sværvægterne i gamet.

Eller man er måske så erfaren, at man gerne vil se, hvad de andre bruger af teknik og grej, når de skal fiske her, så man kan se, om man selv er på rette spor med at følge med udviklingen, eller man måske skal til at kigge i nogle andre retninger.

Lystfiskeri kan jo sagtens være nok for den givne fisker, fordi man gerne vil slappe af med denne aktivitet uden at gøre det alvorligt eller seriøst.

Men man ser jo også folk blive så gode til deres hobbyer, at de ikke kan lade være med at tænke, om de måske skulle blive professionelle, tjene penge på det og måske ligefrem leve af det!

Enkelte gange kan man sagtens lade en overgang gå fra at bruge ens fiskegrej fra lystfiskeri til at bruge det ved professionelt fiskeri, men ofte er man nødt til at anskaffe sig noget separat til denne gren – på den måde har man også nemmere ved at dele de to afdelinger op for en.

Andre kaster sig da også direkte over at skulle fiske professionelt, hvorfor slet ikke gider lystfiskeri.

Køb fiskegrej her, så du i hvert fald kan finde ud af, om det er noget for dig.