Fokuser på det vigtige og få hjælp til at inddrive pengene

30 June 2020 Johanne Hansen

editorial

Det kan være forfærdeligt irriterende at skulle sidde og rykke folk for betaling af fakturaer, og ikke nok med at det er respektløst over for din virksomhed, så tager det også en masse dyrebar tid væk fra andre vigtigt ting i forretningen. Vi guider dig her igennem dine muligheder, hvis du ligesom så mange andre skal håndtere dårlige betalere i din virksomhed.

Giv slip på vreden 

Det kan være svært ikke at blive personligt irriteret på de kunder der ikke får betalt til tiden, og især hvis man gang på gang bliver ignoreret af disse folk. Du kan sende nok så mange rykkere ud til disse kunder, men de vælger simpelthen bare at ignorere dem og lade som ingenting. De bestiller måske endda flere varer fra jer, men undgår at italesætte de manglende betalinger. Her kan det være en god ide at finde et godt inkassofirma, som kan hjælpe dig med at få dine penge. Du kan besøge https://collectia.dk/ for at få mere information om denne service, og se hvordan de kan hjælpe jer.

 

Fokuser på det vigtige 

Som virksomhedsejer eller økonomisk ansvarlig, så kan det være svært ikke at blive frustreret over de manglende penge på kontoen. Men når I har fundet jer et godt inkassofirma til at hjælpe med at inddrive pengene, så kan I fokusere på det der er vigtigt i forretningen. I skal drive virksomheden videre, og I skal fokusere på salg til nye kunder. Derudover skal I huske på at pleje jeres medarbejdere, så I kan sørge for at de trives og yder deres allerbedste. Fjern derfor fokus fra det negative, såsom dårlige betalere, og fokuser på de gode ting som I kan i jeres virksomhed. Fokuser på at udvikle og vækste forretningen, så I kan undgå at skulle bruge tid på de små og ligegyldige ting i dagligdagen.