Giv børnene en sandkasse i gave

13 November 2020 Astrid Pedersen

Vil du glæde de små med morsomme og fantasifulde legeredskaber i haven? Så kan du med fordel investere i en sandkasse.

Hvilken type sandkasse skal jeg vælge?

Du skal først og fremmest vælge en sandkasse som passer til din have. Der findes mange forskellige typer sandkasser i varierende størrelser og udformninger. Det er for det meste slet ikke nødvendigt med en kæmpemæssig sandkasse, som fylder hele haven. Og det er slet ikke sikkert at du behøver at skulle grave haven op for at kunne anskaffe en sandkasse.

Du vil nemlig sagtens kunne finde en flytbar sandkasse, som kan stilles op i haven om sommeren, og som kan tilbringe efteråret og vinteren i haveskuret, i carporten, i kælderen eller på loftet. Og så kan du rykke rundt på sandkassens placering således at du ikke ødelægger græsset i din plæne.

Vælg en sandkasse med låg – for en sikkerheds skyld

De helt små vil elske den smarte krabbe sandkasse, som tilmed kommer med låg. Låget er praktisk af flere årsager. Når duggen falder om aftenen, eller det regner, vil sandet i sandkassen suge fugten til sig. Dette kan gøre sandet tungt og kedeligt, og svært at lege med. Og samtidig beskytter låget sandkassen mod at blive forvandlet til toilet for rotter, katte og ræve, som strejfer rundt om natten. Krabbe sandkassen har en morsom udformning, og er særdeles populær blandt de helt små.

De lidt større børn vil kunne have glæde af den flotte sandkasse udformet som et pirat skib. Denne sandkasse er også flytbar, og derfor nem at have med at gøre. Begge sankasser findes hos Ude-Leg, sammen med et stort udvalg af mange andre forskellige sandkasser i mange forskellige størrelser og udformninger, med eller uden tilhørende låg. Du kan se og bestille dem alle i den online shop på Ude-Leg.dk