Giv dine gulve i Birkerød nyt liv med en gulvafhøvling

26 April 2019 Kamilla Sonne

editorial

Hvis dit trægulv er slidt og præget af mærker, ridser og hakker, er det ofte ikke nødvendigt at lægge et nyt gulv. I mange tilfælde er en gulvafhøvling nok til at fjerne den grimme overflade og få gulvet til at se ud som nyt. På den måde får du en billigere og hurtigere løsning, der stadig får dit hjem til at stråle og se velholdt ud, præcis som hvis du fik lagt et nyt gulv. Hvis dit gamle trægulv er præget af flere års brug med fx møbler, dyr og børn, kan en gulvafhøvling være en god ting at overveje. For at sikre det absolut bedste resultat er det en god idé at få professionel hjælp til din gulvafhøvling.

Mere end en gulvafslibning

Hvis gulvene ikke er særlig slidte, men bare har mistet en del af deres farve og glans, kan en gulvafslibning være nok. En gulvafhøvling er lidt mere end det, da man her tager en del mere af træet i gulvet. Med en professionel gulvafhøvling kan man derfor komme selv dybe ridser og mærker til livs. Efter at gulvet er høvlet af, er det vigtigt, at man efterbehandler. Det kan gøres ved hjælp af lak, olie eller sæbe, alt efter hvad man foretrækker. En gulvafhøvling med en efterfølgende behandling kan helt ændre udseendet på dit trægulv, så du får et helt nyt udtryk i dit hjem.

Få professionel hjælp

Hvis du bor i Birkerød, og dine gulve er meget slidte, kan du få professionel hjælp til en gulvafhøvling med efterfølgende behandling. Klik her for at få et tilbud allerede i dag. Det er altid en god idé at få professionel hjælp til en gulvafhøvling, da det sikrer et tilfredsstillende resultat. Man bør kun forsøge at kaste sig ud i at afhøvle gulvene selv, hvis man har erfaring og viden på området.