Giv en gave og red regnskoven

16 February 2020 Anne-Mette Hansen
image

editorial

Drømmer du om at redde verdens regnskove? Nu kan du faktisk gøre det ved at støtte regnskovene med en fast donation hver måned. Du kan også købe gaver til andre, hvorfra overskuddet går til at redde regnskovene. Det foregår alt sammen hos webshoppen Verdens Skove. Her kan du shoppe alt fra tøj, frø og skovcertifikater til bøger, ting til børn og spiselige ting. 

Støt regnskoven og få et fint certifikat

Du kan støtte regnskovene ved at købe et certifikat. Hver gang du køber et af disse, går hele din donation til at bevare regnskoven i Nicaragua. Du kan få det fine certifikat i mange forskellige udgaver. Alle er udsmykket med en flot dekoration af træer eller dyr fra regnskoven. Så du får faktisk også en reel ting ud af købe certifikatet. Du kan nemlig hænge det op som pynt derhjemme. Der kommer helt sikkert til at give nogle interessante samtaler. Hvem ved, måske får en i din familie eller vennekreds også lyst til at redde regnskoven?

Giv en gave og red regnskoven

Hvilken bedre gave til personen der har alt? En fin gave fra Verdens Skove webshoppen, som måske ikke betyder så meget i sig selv, men faktisk er overskuddet fra den med til at redde regnskoven og gøre noget godt. Det er især en god idé, hvis du ikke vil give en stor og overvældende gave til jul og fødselsdage. I stedet kan du bruge pengene på at gøre nytte i verden, og så får personen alligevel en lille ting. 

Du kan se meget mere om regnskovscertifikaterne og de forskellige varer i shoppen på Verdens Skove hjemmesiden. Her kan du også læse mere om deres andre interessante initiativer. Det er f.eks., at du kan støtte regnskoven gennem din elregning og at du faktisk også kan købe certifikater, der bevarer dansk skov. 

Besøg Verdens skove, og red regnskoven i dag!