Giv trægulvet nyt liv med en gulvafhøvling i Risskov

27 April 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Selv det sundeeste og mest massive trægulv kan tage skade af fugt efter en større vandskade. Hvis du oplever, at dit før så jævne og ensartede trægulv begynder at bulne i overfladen, eller at træværket begynder at synes misfarvet, kan det sagtens skyldes efterveer efter en vandskade. Og disse skader vil umiddelbart stikke dybere, end hvad der kan klares ved en almindelig gulvafslibning. Her skal krassere midler i brug – for eksempel en grundig og professionel gulvafhøvling, som kan gøre gulvets overflade jævn og fri for buler og niveau forskelle.

Få foretaget en professionel gulvafhøvling, når trægulvet skal have en chance til

Når fugt sætter sig i træværk, medfører det såvel misfarvninger i træets overflade som at træværket svulmer op, hvilket giver anledning til buler og skader. Er dit gulv ellers sundt og intakt, burde det dog ikke være det store problem at få det jævnt og smukt igen med en gulvafhøvling.

Det kræver selvfølgelig, at plankerne eller brædderne er tykke nok til at kunne tåle en gulvafhøvling. Et trægulv kan kun tåle en gulvafhøvling et vist antal gange i løbet af sine levetid, da en gulvafhøvling trods alt er en mere invasiv og radikal procedure end den mere skånsomme gulvafslibning.

Derfor er det vigtigt, at du allierer dig med en dygtig fagmand, som har mange års erfaringen inden for behandling af trægulve. En erfaren gulvmand vil hurtigt kunne konstatere, om trægulvet kan tåle en gulvafslibning, samt på baggrund af skadens omfang og træværkets beskaffenhed kunne vurdere, hvor meget – ellert hvor lidt – det er nødvendigt at fjerne fra gulvets overflade for at opnå det ønskede resultat.

Få et godt tilbud på en professionel gulvafhøvling hos Gulvkanonen

Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at få foretaget en professionel gulvafhøvling. Kig ind på Gulvkanonen.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud.