Glarmester i København – hvorfor bruge sådan en?

08 March 2022 Marie Pedersen

editorial

Termo- og energiruder

Står du over for en renovering af dit hus, eller er du ved at bygge nyt? Der findes flere forskellige typer ruder, og det kan være svært at beslutte sig for, hvilken rude, man bør vælge. Er man ude efter en løsning, der skåner miljøet så meget som muligt, bør man kigge efter termoruder eller energiruder.

En termorude fås med enten 2 eller 3 lag, og har en varmkant, der er med til at sikre at hele termoruden bliver brugt. På den måde giver termoruder total isolering. Hvor termoruder kun indeholder luft imellem glassene, er energiruder lidt anderledes. Energiruder indeholder en gasart, eksempelvis argon, som er helt ufarlig. Da gassen er tungere end luft, bevæger den sig væsentligt mindre, og kan således bruges som isolering, da den reducerer overførslen af varme fra glassets inderste lag til det yderste.

glarmester København

Spejle, glasdøre og brusekabiner

Når dit hjem skal indrettes med f.eks. spejle og glasdøre, er det en god idé at kontakte en glarmester. En glarmester har stor viden om materialer som glas og aluminium, samt hvordan disse bruges i forbindelse med byggeri og indretning.

Glarmesteren vil kunne guide og vejlede, således at du opnår et flot resultat i dit hjem. På https://www.glarmester-madsen.com/ kan du læse mere om, hvordan du kan få hjælp til indretning og montering af ruder, spejle, brusekabiner og meget mere. En glarmester kan desuden hjælpe ved akut opståede skader på f.eks. vinduer og døre. Mange glarmestre landet over tilbyder akutservice i både dagtimerne, aftentimerne og i weekenden.

Når du skal vælge en glarmester, er det en god idé, at kigge efter om firmaet er medlem af Glarmesterlauget. Det er Danmarks mest omfattende håndværkergaranti, og din sikkerhed for, at eventuelle fejl udbedres og at omkostningerne dækkes. Garantiordningen gælder for alle kunder, private såvel som erhvervskunder. Ordningen gælder i 5 år fra arbejdets levering.