Godkendte cykelhjelme til børn – find dem online

26 February 2021 Astrid Pedersen

De fleste børn elsker at cykle. Uanset om du bor i byen eller på landet, i en lejlighed eller i et parcelhus eller villa kvarter, vil dit barn på et tidspunkt skulle lære at holde balancen på en cykel.

Senere hen skal barnet lære at begå sig i trafikken og at have færdselsreglerne i baghovedet når han eller hun cykler med kammeraterne eller transporterer sig til og fra skole eller fritids aktiviteter. I den forbindelse skal barnet have en cykel – og selvfølgelig en cykelhjelm.

Hvilken slags cykelhjelm skal jeg købe til mit barn?

Når du står for at skulle købe en cykelhjelm til dit barn er det selvfølgelig vigtig at hjelmen for det første passer til barnets hoved, for det andet er testet og godkendt i henhold til de gældende standarder.

Det er meget vigtigt at dit barns cykelhjelm yder den rette beskyttelse hele vejen igennem. På den måde kan du forhindre skader så som hjernerystelse eller kraniebrud – skader som ofte ses i forbindelse med styrt eller påkørsel. Og så er dit barn bedre beskyttet i trafikken.

Hvis du vil være helt sikker på at dit barns hoved er allerbedst beskyttet vælger du en cykelhjelm med MIPS (Multi-directional Impact Protection System). MIPS kan reducere skadelige rotationskræfter, som kan overføres til hjernen når hjelmen glider i forhold til hovedet, og som kan forårsage hjernerystelse eller alvorlig hjerneskade. Med en MIPS mærket cykelhjelm er dit barn således optimalt beskyttet. Og en sådan cykelhjelm kan med fordel købes online.

Find cykelhjelm til børn i online shop

Hos Cykelhjelm.dk finder du en bred selektion af cykelhjelme til børn og voksne fra de bedste og mest sikre danske og internationale brands. Du vil altid kunne finde en cykelhjelm som passer perfekt til dit barn i den online shop, og som har det berømte MIPS mærke – læs mere på cykelhjelm.dk