Gør den hundeskål spændende for din firbenede ven!

11 May 2020 Anders Lundtang Hansen

En hund kan desværre ikke tale med os, men vi kan have et samvær med dem, der får os til at tro, at de virkelig kan forstå os, og hvis man træner den hund godt nok, så kan den blive en beskytter, der vil gå gennem ild og vand for den.

Desværre kan mange hunde også finde på at spise det meste, de kommer i nærheden af, og det er ikke godt for dem, hvorfor vi er nødt til at regulere, hvad de skal have at spise.

Så finder vi hurtigt frem til, at vi da køber nogle hundefoder, der angiveligt er fyldt med alle de vitaminer og gode ingredienser, som en hund har godt af – og så skifter vi dette ud, som hunden bliver ældre, så vi tilpasser maden derefter.

Men forestil dig lige, at du skulle til bords tre gange og dagen, og så er det det samme mad, du får hver gang med nogle små afvigelser.

Så ville du nok blive skuffet, ikke sandt?

Men det gør vi jo med vores hund for, at den skal beskytte sig selv og ikke grovæde eller spise noget usundt, og så kan den jo heller ikke tale og sige til os, hvad den gerne vil have at spise.

Så forsøger vi at give den en lille snack nogle gange, men det bliver sjældent særligt spændende for hunden.

Derfor har vi her nogle forslag til, hvad du kan proppe i de hundeskåle eller den hundeskål alt efter, om du har en eller flere hunde, der har hver sin skål.

Faktisk kan du starte med at skifte den vante skål ud eller stille den nogle udsædvanlige steder, så der i det mindste er nogle forandringer ved omgivelserne.

Ellers kan du anskaffe dig nogle af de bolde, man kan proppe tørfoder i, og så skal hundene selv prøve at få maden ud.

Så er der da lidt variation.