Gør det til en fælles aftale at ses hos en frisør

01 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er mange ting, som der er bedst at lave alene, men der er også en del, som man bare har så svært at nosse sig sammen til, fordi det er lidt kedeligt og trivielt – og nogle ting gider man bare ikke.

Har man for eksempel tandlægeskræk, så er det meget rart, at man kan tage til tandlægen sammen med en, som man kan holde i hånden imens.

Hvis man skal ned at træne, så har man måske gejsten den dag, hvor man tog beslutningen om, at man gerne ville træne, men det er hårdt den første gang, hvis man ikke har gjort det før, og så kan det være svært at komme ned at træne den anden gang.

Starter man så sammen med en, der er på samme niveau som en selv, så er det noget andet, fordi man kan motivere hinanden og gejle hinanden op samt se, hvordan man udvikler sig sammen.

frisør

Det bliver hyggeligst hos frisøren sammen med en ven

Så er det måske blevet tid til at besøge ens frisør i Trøjborg, og man får altid lavet den samme klipning, så det er egentlig lidt kedeligt.

Det er da hyggeligt at snakke med frisøren, så det ville være endnu bedre, hvis man havde en ven med.

Det kan også være den ven, som der langt om længe får en overtalt til at få gjort noget andet ved parykken, end hvad man ellers plejer.

Man er måske fastlåst i den vante frisure, man er doven med håret, eller man er idéfattig med, hvad man skal gøre ved garnet, men der kan en ven foreslå en frisure til en.

Den person kan også se fra alle vinkler, om det ser godt ud til en, for personen kender også en, og så kan man eventuelt rette det til løbende.