Gør din varebil sikker, så indbrudstyvene holder sig væk!

19 September 2022 Camilla Sørensen

editorial

Det er enhver varevognsejeres værste mareridt: at komme tilbage til sin varevogn efter en lang dag for at opdage, at der er blevet brudt ind i den, og at alt indeni er blevet stjålet. Dette kan være særligt ødelæggende, hvis du bruger din varevogn til erhvervsformål, da du ikke kun mister det værktøj og de produkter, du har brug for til at udføre dit arbejde, men også den indkomst, som disse værktøjer genererer.

Heldigvis findes der en række sikkerhedssystemer på markedet, som kan hjælpe med at holde din varevogn sikker mod indbrudstyve. I dette blogindlæg tager vi et kig på tre forskellige sikkerhedssystemer, der kan hjælpe med at beskytte din varevogn og dens indhold!

Alle systemerne finder du her: https://midtjysk-autoindretning.dk/cargo-bear-lock-laasesystem/.

tyverisikring af varebil

Flere forskellige systemer

Det første sikkerhedssystem, som vi vil se på, er Cargo BEAR LOCK. Dette system er designet til at sikre dørene i din varevogn, så det bliver meget sværere for indbrudstyve at bryde ind. Låsene betjenes af en nøglehænder, så du kan have dem lige ved hånden, når du ikke bruger din varevogn.

Det næste er AutoLock-systemet. Dette system bruger en elektronisk nøglehåndtag til automatisk at låse alle dørene i din varevogn, når du går væk fra den. Det har også en alarm, der lyder, hvis en af dørene åbnes uden nøglehåndtaget, hvilket afskrækker potentielle indbrudstyve.

Endelig har vi Arcasafe Vehicle Security System. Dette system er en smule mere omfattende end de to andre, da den ikke kun låser dørene på din varevogn, men også har en GPS-tracker og en alarm. GPS-trackeren betyder, at du kan spore din varevogn, hvis den bliver stjålet, og alarmen vil afskrække potentielle indbrudstyve.

Så der har du det: tre forskellige sikkerhedssystemer, der kan hjælpe med at holde din varevogn sikker mod indbrudstyve! Vi håber, at dette blogindlæg har været nyttigt og givet dig nogle idéer til, hvordan du kan beskytte din varevogn.