Guide til at finde en kompetent øjenlæge i København

18 May 2020 Silje Hansen

editorial

Oplever du at have gener, betændelse eller andre udfordringer med dit syn, kan det være aktuelt at besøge din lokale øjenlæge. Vores syn er et vigtigt redskab vi har, som også er med til at øge livskvaliteten. Det er derfor vigtigt at passe på sit syn og øjne generelt. Det er meget normalt at vi med årene slider på vores syn ved at læse bøger, skærm tid og andre strålinger, der påvirker vores syn.

Det er derfor vigtigt at holde øje med om ens syn er som det skal være. Her kan du overveje en synstest løbende med jævne mellemrum alt efter din alder samt tilstand på dit syn. Der kan være bivirkninger ved at have et dårligt syn. Det kan være alt lige fra hovedpine, migræne eller andre irritationer. Vi anbefaler derfor at du opsøger en øjenlæge, hvis du oplever at dine øjne er røde, hævede, har betændelse, eller at du bliver sløret i visse områder eller tidspunkter. 

Her vil en øjenlæge kunne lave en synstest samt kigge dybere ind i, hvad der måtte skyldes den gene du har fået med dit syn. I nogle tilfælde kræver det bare at du får et par briller eller kontaktlinser, der kan løse problemet. I andre henseender skal der gøres et større indgreb, alt efter hvad øjenlæger vurderer at der skal til i samråd med dig. 

Hvilken øjenlæge skal du vælge?

Er du på jagt efter en øjenlæge tæt på, hvor du bor eller hvor det er muligt at få en akut tid i København, kan vi måske hjælpe. Vi har netop undersøgt markedet for øjenlæger i København. Her har vi lagt vægt på en øjenlæge med en del erfaring og høj kundetilfredshed. Vi kan derfor stærkt anbefale at du overvejer at besøge eller bestille din tid hos byens foretrukne øjenlæge i København, nemlig https://vibenshusoejenklinik.dk/.