Gulvpriser: Hvad koster gulvbehandlinger?

06 juli 2020 Cecilie Mortensen

Hvad er prisen for, at et gulvfirma skal arbejde med dit gulv? Det er formentlig et spørgsmål, du har stillet dig selv, hvis dit gulv trænger til nyt liv. Selvom du sikkert gerne vil have et meget konkret svar, så kan det være svært at give. Der er nemlig mange forskellige ting, der vil påvirke netop din specifikke pris. Derfor vil du oftest også opleve, at gulvfirmaer ikke har angivet priser på deres hjemmeside. 

Der er alligevel noget, som kan lede dig en smule på vej. Der er nemlig flere forskellige faktorer, der kan spille ind på netop din pris. 

Hvad er prisen for gulvbehandling? 

Først og fremmest kan der være prisforskel på, hvilken behandling gulvfirmaet skal lave for dig. Er der tale om en gulvafslibning, gulvafhøvling eller polering? 

Næste faktor er den stand, dit gulv er i. Hvor slidt eller ødelagt det er, vil have en indvirkning på, hvilken måde der skal arbejdes med gulvet på. Hvis der f.eks. har være en vandskade, der har efterladt dit gulv med bølger, så kan en gulvafhøvling være det, dit gulv trænger til, hvis det skal blive pænt igen. Hvis gulvet omvendt primært har fået overfladeridser, så er en gulvafslibning et ideelt valg. 

Derudover så har det selvfølgelig også en betydning, hvor stort et gulvareal, der skal arbejdes med. Det kan nemlig også give en indikation af, hvor lang tid arbejdet vil tage. Det gælder selvfølgelig også for den efterbehandling, som gulvet skal have. 

Nogle af disse ting vil også påvirke de priser, du finder hos Gulvkanonen. Det bedste vil selvfølgelig være, hvis du selv tager kontakt til dem og hører omkring Gulvkanonen priser. Der er dog mulig for at få en billig f.eks. gulvafslibning, hvor gulvarbejdet stadig er udført at dygtige fagfolk, som leverer en høj kvalitet til dig. Det vil du også kunne se på det resultat, som gulvet efterlades med. 

Flere Nyheder