HBO Nordic er dit nye streaming-alternativ

25 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Det bugner efterhånden med streaming-tjenester derude, men der findes faktisk stadigvæk nogle, som danskere med videre ikke kan få adgang til.

Så er der endda de tjenester, som der kommer en tilsvarende til, som er tilegnet et bestemt område i verden, og en af disse er for eksempel HBO Nordic.

De er kommet relativt sent ud med en tjeneste til os i Norden, deraf navnet, selvom der er tale om et amerikansk foretagende.
Her har man så valgt i stedet for at udsende deres vanlige produkter til streaming over hele verden, så har man lavet en afart, der henvender sig til os i Norden.

Her er der lavet eksklusivt indhold til os nordboere, hvor der løbende kommer nyt til, men der er også gamle kendinge, man måske kender fra TV før i tiden.

Det er dog først på det seneste, at de har lavet nok eksklusivt indhold, så man kan mene, at det kan svare sig at betale for denne tjeneste, da man ellers kan finde det tilsvarende indhold på andre streamingtjenester eller endda stadig på TV – medmindre man da ligefrem lyster at eje dem alle.

Det er måske også unfair at sige, at de er sent ude, for det kræver en del af lave eksklusivt indhold og markedsføre det derefter, end at man bare frigiver noget med det samme, som ligner alt det andet.

Derfor kan de godt blive en vigtigt spiller i at stadfæste sig hos os streamere, for der kommer næppe til at gå længe, før der kommer endnu flere af den slags tjenester til, for folk vil hellere streame end at se gammeldags-TV.

Således er det vigtigt at cementere sig på markedet nu, så man ikke ender med at falde bagud, når der kommer nyt til.

Folk kan lide vante ting, så at man vænner sig til HBO Nordic nu, gør måske, at folk sværger til det i fremtiden.

Flere Nyheder