Hvad kan du få for dit skrot?

08 April 2022 Steffen Petersen

editorial

Som alle husejere ved, kan der hurtigt samle sig metalskrot omkring huset. Gamle apparater, stykker af hegn og endda søm og skruer kan hurtigt blive til en masse. Selv om det kan virke som et besvær at komme af med metalskrot, er der faktisk flere gode grunde til at gøre det. I dette indlæg vil vi komme nærmere ind på hvad du kan få for dit gamle skrot.

skrotpriser

Genanvend dit skrot

At genanvende metalskrot til nye produkter, bidrager til at bevare ressourcerne og mindske forureningen. Det kan være en god måde at omdanne rod til et nyt objekt, som kan være til gavn for dig eller dit hjem. F.eks. er det moderne at bruge gamle rør som dekoration, eller lave skulpturer af møtrikker eller andet småskrot.

Sælg dit skrot

Det kan være en indtægtskilde at komme af med metalskrot. Mange genbrugspladser betaler for metalskrot, hvilket er en god måde at tjene lidt ekstra penge på. Derudover kan du også online, finde virksomheder som vil betale dig for at de kommer og afhenter dit gamle skrot, som måske alligevel bare fylder. Blandt andet kan du på https://www.jernkaellingen.dk/priser læse mere om, hvad du kan få for dit skrot.

At sælge sit gamle skrot, kan være en glædelig overraskelse, da mange ikke umiddelbart forbinder gamle søm, metal hegn eller rustne rør, som en direkte måde at tjene penge på. Men den er god nok. 

Når du sælger dit skrot, kan du derudover ofte have god samvittighed, da mange virksomheder samler skrot ind, for at genanvende det. Det er derfor en win-win for dig, at rydde lidt op i hjemmet, skuren og haven, og derved både have flere penge at gøre godt med, men derudover også gå trygt i seng, velvidende om at du har gjort dagens gerning for, at redde det danske miljø.