Hvad mon hårfjerning også kan være?

13 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Med tanke på hårfjerning kan man komme til at tænke på forskellige ting alt efter, hvordan man plejer at betragte det, og måske hvad man arbejder med til dagligt endda.

Hvis man arbejder i en skønhedsklinik, betragter man nok hårfjerning som noget, hvor man vil have fjernet uønsket hårvækst, som kan være det, der er mellem øjenbrynene, eller man rent kosmetisk vil have fjernet øjenbrynene, så man kan tegne nogle nye op.

Er man så en fårehyrde, så ser man hårfjerning i forbindelse med, når man skal have grovklippet ens får, så man kan sælge og/eller lave tøj af deres pels.

Som almindelig mand er der måske mere udbredt hårvækst, end man ser hos kvinder, men man er ikke lige så hidsig med at fjerne det, mens nogle kvinder så derimod går efter permanent hårfjerning, så de ikke skal udføre den tjans alt for ofte.

Fjern håret, når det er nødvendigt

Manden kan så også have det problem, at håret begynder at tynde ud, som man bliver ældre, fordi man får en vigende hårgrænse, høje tindinger og/eller en måne.

For nogle holder man krampagtigt fast i de få totter, man har endnu.

Nogle bliver skaldede på toppen, men har stadig en hestehale i nakken, mens andre igen vælger at benytte sig af hentehår.

Det bedste kan her være at klippe sig helt skaldet, men så kan man være bange for at blive sat i bås med nogle personer, der ikke har sådan et godt ry.

Der er generelt også mange måder at fjerne hår på, om man forsøger at gøre det permanent, eller man fjerner det med jævne mellemrum.

Man kan her bruge alt fra en pincet til en voksbehandling.

Nogle gange kan det gøre ondt, og det tager måske lidt tid i starten, fordi man ikke er så erfaren med at gøre det endnu.