Hvilken hundekurv skal du købe?

13 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Hundekurven er hundens base. Det er et sted, hvor den kan føle sig sikker og tryg. Hvor den kan gå til og ro, have sit eget sted og ikke skal føle sig generet af nogen eller noget. Derudover er det for de fleste hunde også sted for en god nats søvn. Sengen skal derfor være egnet til netop din hund og opfylde alle dens behov!

Læs meget mere om kurve til hunde og find ud af, hvordan du vælger den rette hundekurv.

Hundekurv: vælg den rigtige

Hvordan vælger du den bedste kurv til din hund? Det kan være en svær sag. Hvad er bedst til en hvalp? Til en voksen hund? En stor race? Eller en mindre hund? Der findes mange kurve på markedet, og flere af dem kan sagtens være det helt ideelle valg til netop din hund. Læs mere om nogle af de forskellige hundekurve nedenfor. 

Donutsengen

Denne hundekurv er populær i øjeblikket. Ikke kun fordi du kan tage de sødeste billeder med din vovse og lægge dem på Instagram. Men også fordi den er blød og dejlig for din hund at lægge i. Donutsengen kommer i flere størrelser og fungerer derfor godt til både små og store hunderacer. 

Dog kan den være mindre god til en hvalp, der gerne vil bide ting i stykker. Donutsengen har nemlig mange frynser og tråde, som hunde kan trække i. 

Hulen

Mange hunde elsker et sted at gemme sig og føle sig lun og godt tilpas. Der findes flere hundekurve, der fungerer som en slags hyggelig hule for sengen. Disse er ofte beregnet til mindre hunderacer.

Puden

Hundepuden er også en helt ideel slags hundekurv. Den er simpel og blød og fungerer bare godt, når du hund vil have et godt sted at lægge sig. Du finder mange slags hundepuder i forskellige tykkelser og størrelser.

Flere Nyheder