Hvilket webhotel skal jeg vælge? Bliv klogere på dansk hjemmeside

17 september 2021 Emilie Jacobsen

Hvis du ikke er den mest teknisk kyndige, kan det være, at du er lige ved at gå i panik, når du læser ord som hosting, webhotel, serverplads, shared hosting og 10 GB serverplads og lignende. Du får helt koldsved i hænderne og tænker, at der er alt for mange forskellige begreber, du skal sætte dig ind i. Måske vil det være meget nemmere for dig, at du bare dropper hele ideen om at lave din egen hjemmeside – eller at du betaler nogle andre for det. 

Det er der dog ingen grund til. Ved at læse en god guide som den de har på webhotel-guiden.dk kan du nemt danne dig et overblik over, hvilket webhotel der vil være det bedste for dig. De har beskrevet en række danske webhoteller på en nem og pædagogisk måde, og de fortæller også, hvilke typer af hjemmesider de forskellige webhoteller egner sig godt til. Der er for eksempel stor forskel på dit valg af webhotel i forhold til, om du vil starte en blog eller en webshop. Læs mere på https://webhotel-guiden.dk/ 

Dansk webhotel = dansk kundeservice

Når du ikke er så teknisk kyndig, kommer du helt sikkert til at have nogle spørgsmål fra tid til anden. I det tilfælde er det rart for dig, at du kan få svar på dansk. Hvis du først skal til at formulere spørgsmålene på engelsk og derefter prøve at forstå svarene, kan det blive meget svært for dig at komme videre med dit problem. 

Hos webhotel-guiden.dk anbefaler de kun danske webhoteller. Og de tilbyder selvfølgelig kun kundeservice på dansk. Vælger du et billigt abonnement, har du typisk mulighed for at kontakte dem på mail eller chat, vælger du et dyrere abonnement, kan du kontakte dem telefonisk. Det sidste er særligt smart, hvis du leder efter et webhotel til din virksomhed. 

Flere Nyheder