Hvor finder jeg et godt vikarbureau på Sjælland?

27 August 2020 Astrid Pedersen

Er din virksomhed beliggende på Sjælland og du leder efter et vikarbureau som har specialiseret sig inden for vikarer til pleje, sundheds eller omsorgs sektoren kan du med fordel vælge Norstaff ApS. Norstaff ApS har mange års erfaring med formidling af dygtige og engagerede vikarer til blandt andet krisecentre, plejehjem, institutioner, bosteder, dagtilbud, skoler, SFO’er og andre lignende steder.

Hos Norstaff ApS kan du altid få tilbudt vikar bistand fra eksempelvis SoSu hjælpere og assistenter, pædagoger og pædagog medhjælpere samt andre faglærte og ufaglærte medarbejdere inden for sundhed, pleje og omsorg. Har du eksempelvis brug for handicap hjælpere og støttepersoner i dit dagtilbud eller til vagter på dit bosted kan Norstaff ApS finde de helt rigtige medarbejdere frem til dig.

Samtlige vikarer i Norstaff ApS’ afdeling for pædagogiske eller omsorgs og pleje relaterede kompetencer har erfaring, rutine og en stor passion for deres fag. Du vil kunne være 100% tryg ved at din nye midlertidige medarbejder kan indgå i dit team fra dag eet. Og med meget stor sandsynlighed vil du få lyst til at beholde medarbejderen på permanent basis.

Vikarer til rengøring og service hos Norstaff ApS

Norstaff ApS er ikke udelukkende behjælpelig med pleje og omsorgs personer. Du kan også få hjælp til det rent praktiske gennem Norstaff ApS. Norstaff ApS har et stort kartotek over dygtige og rutinerede rengørings og service medarbejdere som kan rykke ud med kort varsel. Du kan hos Norstaff ApS finde medarbejdere som har erfaring med rengøring i private hjem, rengøring på hotel, rengøring på hospital eller i klinik, rengøring på skoler og meget mere.

Når du vælger din rengøringsvikar gennem Norstaff ApS er du med andre ord sikker på en dygtig og pligtopfyldende medarbejder som er klar til at løse opgaven til et rent tolvtal. Find din nye medarbejder hos dit vikarbureau på Sjælland – læs mere på norstaff.dk