Hvordan finder du det bedste webhotel i Danmark?

26 november 2021 Silje Hansen

advertorial

For at din hjemmeside eller webshop kan blive synlig online, kræver det at du har et webhotel. Et webhotel er din plads på en online server, hvor du kan uploade designet på din hjemmeside. Det er her du opbevarer de vigtige og nødvendige filer du skal bruge til at skabe din hjemmeside og webmail. Der findes forskellige pakker, som du kan vælge mellem alt efter, hvor meget kapacitet og plads du skal bruge.

Der findes i dag flere forskellige udbydere af webhoteller i Danmark. Det er derfor med at holde tungen lige i munden for at finde det bedste match for dig og din hjemmeside. I denne artikel hjælper vi dig med, hvad du kan have fokus på, når du skal finde frem til det rette webhotel for din hjemmeside.

image

Hvad skal du vælge et webhotel efter?

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger et webhotel til din hjemmeside? Det er værd at overveje inden du beslutter dig. Du kommer ikke til at undgå, at der kan forekomme nedbrud eller udfordringer med din hjemmeside på et tidspunkt. Derfor er det vigtigt, at der er god support at hente, når du har behov for det. For nogle er det væsentligt at det er dansk support man kontakter, når man enten skriver eller ringer. 

Det vigtigste er naturligvis sikkerheden. Sikkerheden for din hjemmeside og den data du har opbevaret er noget af det vigtigste. Derfor skal du gå efter en udbyder der har en ISAE 3402 erklæring og en ISO 27001 certificering. Det er herudover en klar fordel, hvis det er et dansk datacenter som passer på dine data.

Derfor skal du vælge Dandomain

Hvis du vælger at dit webhotel skal være hos Dandomain.dk skal du ikke bekymre dig om oppetid, drift, stabilitet og sikkerhed. Det er det bedste markedet du får til prisen.

Flere Nyheder